Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö (verkkosivusto)
I. Tietojen käsittelyyn sovellettavia yleisiä periaatteita Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiössä

Seuraavat säännöt, huomautukset ja tiedot koskevat luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyä. ˮHenkilötiedoillaˮ tarkoitetaan tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön liittyviä tietoja. Henkilö on ˮtunnistettavissaˮ, kun hänet voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa ennen kaikkea tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon tai muiden tunnusomaisten tekijöiden, perusteella.

  1. Henkilötietojen käsittelyn laajuus
    Asiakkaidemme henkilötiedot ovat meille erityisen tärkeitä. Siksi käsittelemme verkkosivujemme käyttäjien henkilötietoja pääsääntöisesti vain, jos se on välttämätöntä toimivan verkkosivuston sekä sisältöjen ja palvelujen tarjoamiseksi. Käsittely tapahtuu lisäksi yleensä vain käyttäjän suostumuksella. Poikkeuksena tästä ovat tilanteet, joissa suostumuksen hankkiminen etukäteen ei ole tosiasiallisista syistä mahdollista ja tietojen käsittely on lain mukaan sallittua.

  2. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste
    Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan seuraavia oikeusperusteita:
    a) Jos hankimme henkilötietojen käsittelyyn rekisteröidyn suostumuksen, käsittelyn perusteena on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.
    b) Jos henkilötietojen käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksentekoa edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi, käsittelyn perusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.
    c) Jos henkilötietojen käsittely on tarpeen yrityksemme lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta.
    d) Jos henkilötietojen käsittely on tarpeen yrityksemme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi ja jos rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet eivät syrjäytä tällaisia etuja, tietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen poistaminen ja säilytysaika
    Poistamme rekisteröidyn henkilötiedot tai estämme pääsyn niihin heti, kun tietojen säilyttäminen ei ole enää tarpeen. Olemme kuitenkin velvollisia säilyttämään tietoja pidempään, jos EU:n tai Saksan asetuksissa, laeissa tai muissa määräyksissä niin vaaditaan. Tiedot poistetaan tai pääsy niihin estetään myös näissä tapauksissa, kun kyseisissä säädöksissä tai määräyksissä määrätty säilytysaika päättyy, paitsi jos tietojen säilyttäminen edelleen on tarpeen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten.

II. Verkkosivuston tarjoaminen ja lokitiedostojen luominen

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Kun verkkosivustoomme muodostetaan yhteys, järjestelmämme kerää aina automaattisesti tietoja yhteyden muodostamiseen käytetyn tietokoneen järjestelmästä. Kerättäviä tietoja ovat seuraavat:
    o käyttäjän selainta koskevat tiedot
    o käyttäjän IP-osoite
    o yhteyden muodostamisen päivämäärä ja kellonaika
    o sivut, joilla käyttäjä on käynyt
    o verkkosivu, jolta käyttäjä on siirtynyt Giti Tire Deutschland GmbH:n verkkosivustolle.
    Tallennamme nämä tiedot järjestelmän lokitiedostoon, lukuun ottamatta käyttäjän IP-osoitetta tai muita tietoja, joiden avulla tiedot voidaan yhdistää käyttäjään.
    Jos käyttäjältä pyydetään tietoja verkkosivustoomme sisältyvien sivujen tai tiedostojen lataamisen yhteydessä, on hyvä muistaa, että tietojen siirto tapahtuu suojaamattomana internetin kautta. Tiedot voivat näin päätyä luvattomiin käsiin tai joutua väärennetyiksi.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen väliaikaisen tallentamisen oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Verkkosivustomme käyttäjän IP-osoite on tallennettava väliaikaisesti (internetin käytön ajaksi), jotta hänen käyttämällään tietokoneella voitaisiin muodostaa yhteys verkkosivustoon. Väliaikainen tallentaminen on tässä tapauksessa tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen tietojen käsittelyyn liittyvä oikeutettu etumme.

  4. Säilytysaika
    Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita tiedonkeruun tarkoituksen täyttämiseen. Jos tiedonkeruun tarkoituksena on verkkosivuston asettaminen saataville, tiedot poistetaan istunnon päätyttyä.

  5. Vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Edellä mainittujen tietojen kerääminen ja tallentaminen lokitiedostoihin on välttämätöntä verkkosivustomme toiminnan varmistamiseksi. Käyttäjällä ei sen vuoksi ole oikeutta vastustaa tällaista käsittelyä.

III. Evästeiden käyttö

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Verkkosivustomme käyttäjän tietokoneeseen voidaan tallentaa evästeitä sivustolla käynnin yhteydessä. Tällaisia evästeitä käytetään vain verkkosivujen toiminnan varmistamiseen. Muita (esimerkiksi verkkosivuston käyttöön liittyviä) evästeitä käytetään ainoastaan käyttäjän suostumuksella (ks. evästekäytäntö). Evästeiden käytön voi estää muuttamalla selaimen asetuksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki verkkosivuston toiminnot eivät silloin ehkä ole kokonaan käytettävissä. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena evästeitä käytettäessä on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  2. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Teknisesti välttämättömien evästeiden tarkoituksena on helpottaa verkkosivustojen käyttöä. Eräät verkkosivustomme toiminnot eivät ole saatavilla, jos evästeitä ei käytetä. Kyseiset toiminnot edellyttävät selaimen tunnistamista myös silloin, kun käyttäjä on siirtynyt toiselle sivulle.
    Teknisesti välttämättömien evästeiden avulla kerättyjä käyttäjätietoja ei käytetä käyttäjäprofiilien luomiseen.
    Nämä tarkoitukset ovat tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen henkilötietojen käsittelyyn liittyvä oikeutettu etumme.

  3. Säilytysaika, vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Evästeet tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen, mistä ne välittyvät sivustollemme. Jokainen käyttäjä voi estää evästeiden siirtymisen tai rajoittaa sitä muuttamalla verkkoselaimensa asetuksia. Jo tallennetut evästeet voi poistaa milloin tahansa. Jos evästeet poistetaan käytöstä verkkosivustollamme, kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä enää ole kokonaan käytettävissä.

IV. Sähköpostiviestintä

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Käyttäjä voi ottaa yhteyttä Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiöön verkkosivustollamme ilmoitetun sähköpostiosoitteen kautta. Sähköpostitse siirretyt käyttäjän henkilötiedot tallennetaan silloin käyttäjän kanssa tapahtuvaa viestintää varten. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän antaman suostumuksen osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja sähköpostiviestin lähettämisen osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Tietojen käsittelyn tarkoituksena on viestintä käyttäjän kanssa.

  4. Säilytysaika
    Poistamme tiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tiedonkeruun tarkoituksen täyttämiseen. Sähköpostitse lähetetyt henkilötiedot poistetaan, kun viestintä käyttäjän kanssa on päättynyt ja mahdollisiin yksityisoikeudellisiin vaateisiin liittyvä lakisääteinen vanhentumisaika on umpeutunut ja/tai hyvän kirjanpitotavan mukaiset säilytysajat ovat päättyneet. Viestintä katsotaan päättyneeksi, kun olosuhteista voidaan päätellä, että kyseessä oleva asia on selvitetty lopullisesti.

  5. Vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn ja vastustaa niiden edelleen säilyttämistä. Viestintä ei kuitenkaan silloin ole enää mahdollista ilman henkilökohtaisia yhteystietoja.
    Pyydämme tällaisessa tapauksessa ottamaan suoraan yhteyttä osoitteeseen info@giti.de. Kaikki yhteydenoton yhteydessä tallennetut henkilötiedot poistetaan tällöin.

    V. Gitin uutiskirjeiden tilaaminen

  6. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Asiasta kiinnostuneilla käyttäjillä on mahdollisuus tilata maksuton uutiskirjeemme verkkosivustollamme. Tilaaminen on vapaaehtoista.
    Jos käyttäjä haluaa tilata uutiskirjeen, tarvitsemme hänen sähköpostiosoitteensa lisäksi vahvistuksen siitä, että ilmoitettu sähköpostiosoite on hänen, sekä suostumuksen uutiskirjeen ja siihen mahdollisesti sisältyvien mainosten vastaanottamiseen. Uutiskirjeen tai sähköpostiviestien personointia varten pyydämme käyttäjää ilmoittamaan myös etu- ja sukunimensä, sukupuolensa ja syntymäaikansa. Nämä käyttäjän henkilötiedot tallennetaan käyttäjän kanssa tapahtuvaa viestintää varten. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.
    Uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä käsiteltäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vaan tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen lähettämiseen.

  7. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Uutiskirje lähetetään käyttäjän tekemän tilauksen perusteella. Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän antaman suostumuksen osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

  8. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Tietojen käsittelyn tarkoituksena on uutiskirjeen lähettäminen käyttäjälle ja viestintä hänen kanssaan.

  9. Säilytysaika
    Poistamme tiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tiedonkeruun tarkoituksen täyttämiseen. Tiedot poistetaan, jos käyttäjä peruuttaa uutiskirjeen tilauksen tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tai jos lopetamme uutiskirjeen tarjoamisen. Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

  10. Vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn ja vastustaa niiden edelleen säilyttämistä. Uutiskirjeen lähettäminen ei kuitenkaan silloin ole enää mahdollista ilman henkilökohtaisia yhteystietoja.
    Pyydämme tällaisessa tapauksessa ottamaan suoraan yhteyttä osoitteeseen info@giti.de. Kaikki yhteydenoton yhteydessä tallennetut henkilötiedot poistetaan tällöin.

VI. Sähköinen kaupankäynti

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Käyttäjillä on mahdollisuus ostaa Giti-tuotteita verkossa verkkosivustomme kautta. Sopimuksen tekemisen yhteydessä kerätään yleensä sopimuskumppanin henkilötietoja (erityisesti nimi, osoite, pankkiyhteystiedot tai luottokorttitiedot). Jos ostajan maksut viivästyvät, pidätämme itsellemme oikeuden välittää henkilötiedot perintätoimistoon saatavien perintää varten.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Tietojen käsittelyn tarkoituksena on rekisteröidyn kanssa tehdyn kauppasopimuksen täyttäminen ja toteuttaminen.

  4. Säilytysaika
    Poistamme tiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tiedonkeruun tarkoituksen täyttämiseen. Tiedot poistetaan, kun mahdollisiin yksityisoikeudellisiin vaateisiin liittyvä lakisääteinen vanhentumisaika on umpeutunut sekä kun hyvän kirjanpitotavan mukaiset säilytysajat (nyt kymmenen vuotta) ovat päättyneet.

  5. Vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Vastustamis- ja poistamismahdollisuuksia ei ole, koska henkilötietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi ja toteuttamiseksi.

VII. Google Analyticsin käyttö

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Tällä verkkosivustolla käytetään Google Inc:n (jäljempänä ˮGoogleˮ) Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä eli käyttäjän tietokoneeseen tallentuvia tekstitiedostoja, joiden avulla voidaan analysoida, miten käyttäjä käyttää verkkosivustoa. Evästeiden sisältämät tiedot tämän verkkosivuston käytöstä siirretään ja tallennetaan yleensä Googlen palvelimeen Yhdysvaltoihin. Jos verkkosivustolla on käytössä IP-osoitteen anonymisointi, Google lyhentää kuitenkin ensin käyttäjän IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa ja muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimeen Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä vain poikkeustapauksissa. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston omistajan toimeksiannosta sivuston käytön analysointiin, sivuston käyttöä koskevien raporttien kokoamiseen sekä sivuston ja internetin käyttöön liittyvien muiden palvelujen tarjoamiseen verkkosivuston omistajalle. Google Analyticsin avulla siirrettyä selaimen IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Evästeiden tallentamisen voi estää muuttamalla selaimen asetuksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki verkkosivuston toiminnot eivät silloin ehkä ole kokonaan käytettävissä. Käyttäjä voi lisäksi estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeiden sisältämiä verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (IP-osoite mukaan luettuna) lataamalla ja asentamalla selainlisäosan seuraavasta linkistä: tools.google.com/dlpage/gaoptout

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Evästeiden tarkoituksena on helpottaa verkkosivustojen käyttöä. Eräät verkkosivustomme toiminnot eivät ole saatavilla, jos evästeitä ei käytetä. Kyseiset toiminnot edellyttävät selaimen tunnistamista myös silloin, kun käyttäjä on siirtynyt toiselle sivulle.
    Evästeiden avulla kerättyjä käyttäjätietoja ei käytetä käyttäjäprofiilien luomiseen.
    Nämä tarkoitukset ovat tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen henkilötietojen käsittelyyn liittyvä oikeutettu etumme.

  4. Säilytysaika, vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Evästeet tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen, mistä ne välittyvät sivustollemme. Jokainen käyttäjä voi estää evästeiden siirtymisen tai rajoittaa sitä muuttamalla verkkoselaimensa asetuksia. Jo tallennetut evästeet voi poistaa milloin tahansa. Jos evästeet poistetaan käytöstä verkkosivustollamme, kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä enää ole kokonaan käytettävissä.

VIII. Facebook Social Plugin -toimintoja koskeva tietosuojakäytäntö

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Verkkosivustollamme käytetään facebook.com-verkoston Social Plugin -komponentteja. Facebookin tarjoaa yhdysvaltalainen Facebook Inc. (jäljempänä ˮFacebookˮ). Kun käyttäjä avaa verkkosivustomme jonkin sivun, jossa on tällainen Plugin-komponentti, hänen selaimensa muodostaa suoraan yhteyden Facebookin palvelimeen. Facebook siirtää Plugin-komponentin sisällön suoraan käyttäjän selaimeen ja yhdistää sen avulla selaimen ja verkkosivun toisiinsa. Näin Facebook saa tiedon, että käyttäjä on avannut verkkosivustomme kyseisen sivun. Jos käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää käynnin verkkosivustollamme käyttäjän Facebook-tiliin. Jos hän käyttää Plugin-komponenttia, esimerkiksi napsauttaa Tykkää-painiketta tai kirjoittaa kommentin, vastaavat tiedot siirtyvät hänen selaimestaan suoraan Facebookille, joka tallentaa ne.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Facebookin suorittaman tiedonkeruun tarkoitus ja laajuus, tietojen jatkokäsittely ja -käyttö sekä käyttäjän näihin liittyvät oikeudet ja yksityisyyden suojaamiseen tarkoitetut asetukset käyvät ilmi Facebookin tietosuojakäytännöstä (fi-fi.facebook.com/policy.php).

  4. Säilytysaika, vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Jos käyttäjä ei halua, että Facebook kerää hänestä tietoja verkkosivustomme kautta, hänen on kirjauduttava ulos Facebookista ennen siirtymistä sivustollemme.

IX. Twitteriä koskeva tietosuojakäytäntö

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Verkkosivuihimme on liitetty Twitter-palvelun toimintoja, jotka tarjoaa yhdysvaltalainen Twitter Inc. Jos käyttäjä käyttää Twitteriä ja sen uudelleentwiittaustoimintoa, hänen avaamansa verkkosivut yhdistetään hänen Twitter-tiliinsä ja muut käyttäjät voivat nähdä ne. Tässä yhteydessä siirretään myös tietoja Twitterille.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Twitterin suorittaman tietojen käsittelyn ja käytön tarkoitus ja laajuus sekä käyttäjän näihin liittyvät oikeudet ja yksityisyyden suojaamiseen tarkoitetut asetukset käyvät ilmi Twitterin tietosuojakäytännöstä (twitter.com/privacy).

  4. Säilytysaika, vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Verkkosivujen tarjoajana emme saa tietää, mitä siirretyt tiedot sisältävät ja miten Twitter niitä käyttää. Lisätietoa tästä on Twitterin tietosuojakäytännössä (twitter.com/privacy). Käyttäjä voi muuttaa tietosuoja-asetuksiaan Twitterissä tilin asetuksissa osoitteessa twitter.com/account/settings.

X. Arvontoja ja lahjakorttikampanjoita koskeva tietosuojakäytäntö

  1. Tietojen käsittelyn kuvaus ja laajuus
    Keräämme henkilötietoja myös arvontojen ja lahjakorttikampanjoiden yhteydessä. Näitä tietoja (sähköpostiosoite, nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäaika) käytetään voittajien ilmoittamiseen. Järjestäessämme arvonnan kumppanimme kanssa luovutamme voittajien tiedot kumppanille voitosta ilmoittamista ja/tai voiton lähettämistä varten, jos se on kyseisessä tapauksessa tarpeen käytännön syistä.

  2. Tietojen käsittelyn oikeusperuste
    Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän antaman suostumuksen osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta sekä arvonnan tai lahjakorttikampanjan osallistumisehtoihin perustuvien velvoitteidemme täyttämisen osalta tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

  3. Tietojen käsittelyn tarkoitus
    Tietojen käsittelyn tarkoituksena on arvonnan tai lahjakorttikampanjan osallistumisehtoihin perustuvien velvoitteidemme täyttäminen.

  4. Säilytysaika
    Poistamme tiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tiedonkeruun tarkoituksen täyttämiseen. Sähköpostitse lähetetyt henkilötiedot poistetaan, kun viestintä käyttäjän kanssa on päättynyt ja mahdollisiin yksityisoikeudellisiin vaateisiin liittyvä lakisääteinen vanhentumisaika on umpeutunut ja/tai hyvän kirjanpitotavan mukaiset säilytysajat ovat päättyneet. Viestintä katsotaan päättyneeksi, kun olosuhteista voidaan päätellä, että kyseessä oleva asia on selvitetty lopullisesti.

  5. Vastustamis- ja poistamismahdollisuus
    Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn ja vastustaa niiden edelleen säilyttämistä. Viestintä ei kuitenkaan silloin ole enää mahdollista ilman henkilökohtaisia yhteystietoja.
    Pyydämme tällaisessa tapauksessa ottamaan suoraan yhteyttä osoitteeseen info@giti.de. Kaikki yhteydenoton yhteydessä tallennetut henkilötiedot poistetaan tällöin.

XI. Rekisteröidyn oikeudet
Käyttäjällä on Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiön suhteen seuraavat oikeudet, kun hänen henkilötietojaan käsitellään tai on käsitelty:

  1. Tiedonsaantioikeus
    Käyttäjä voi pyytää meitä vahvistamaan, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja. Jos käsittelemme tällaisia tietoja, käyttäjä voi pyytää meitä ilmoittamaan hänelle seuraavat tiedot:
    (1) käsittelyn tarkoitukset
    (2) käsiteltävät henkilötietoryhmät
    (3) vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille häntä koskevia henkilötietoja on luovutettu tai on tarkoitus luovuttaa
    (4) käyttäjää koskevien henkilötietojen suunniteltu säilytysaika tai, jos konkreettisia tietoja ei voida antaa, säilytysajan määrittämiskriteerit
    (5) käyttäjän oikeus pyytää Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiötä oikaisemaan tai poistamaan häntä koskevia henkilötietoja tai rajoittamaan niiden käsittelyä tai oikeus vastustaa tällaista käsittelyä
    (6) oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    (7) kaikki henkilötietojen alkuperästä käytettävissä olevat tiedot, jos tietoja ei kerätä käyttäjältä
    (8) automaattisen päätöksenteon, muun muassa tietosuoja-asetuksen 22 artiklan 1 ja 4 kohdassa tarkoitetun profiloinnin, olemassaolo ja ainakin näissä tapauksissa merkitykselliset tiedot käsittelyyn liittyvästä logiikasta sekä kyseisen käsittelyn merkittävyys ja mahdolliset seuraukset käyttäjälle.

  2. Oikeus tietojen oikaisemiseen
    Käyttäjällä on oikeus pyytää Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiötä oikaisemaan ja/tai täydentämään häntä koskevia henkilötietoja, jos käsiteltävät tiedot ovat epätarkkoja ja virheellisiä tai puutteellisia. Giti Tire Deutschland GmbH:n on oikaistava tiedot viipymättä.

  3. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    Käyttäjä voi pyytää rajoittamaan häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
    (1) Käyttäjä kiistää häntä koskevien henkilötietojen paikkansapitävyyden; käsittelyä rajoitetaan silloin ajaksi, jonka kuluessa Giti Tire Deutschland GmbH voi tarkistaa, pitävätkö tiedot paikkansa.
    (2) Käsittely on lainvastaista, ja käyttäjä vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista.
    (3) Giti Tire Deutschland GmbH ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta käyttäjä tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
    (4) Käyttäjä on vastustanut henkilötietojen käsittelyä tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla, eikä vielä ole varmaa, syrjäyttävätkö Giti Tire Deutschland GmbH:n oikeutetut perusteet käyttäjän perusteet.
    Jos käyttäjää koskevien henkilötietojen käsittelyä on rajoitettu, näitä tietoja saa, säilyttämistä lukuun ottamatta, käsitellä ainoastaan käyttäjän suostumuksella tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai EU:n tai sen jäsenvaltion tärkeää yleistä etua koskevista syistä.

  4. Oikeus tietojen poistamiseen
    Käyttäjä voi pyytää Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiötä poistamaan viipymättä häntä koskevat henkilötiedot. Olemme velvollisia poistamaan tiedot viipymättä, jos jokin seuraavista perusteista täyttyy:
    (1) Käyttäjää koskevia henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muuten käsiteltiin.
    (2) Käyttäjä peruuttaa suostumuksen, johon käsittely on perustunut tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaisesti, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta.
    (3) Käyttäjä vastustaa käsittelyä tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla, eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä, tai käyttäjä vastustaa käsittelyä tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 2 kohdan nojalla.
    (4) Käyttäjää koskevia henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
    (5) Käyttäjää koskevat henkilötiedot on poistettava meihin sovellettavan, EU:n tai sen jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
    (6) Käyttäjää koskevat henkilötiedot on kerätty tietosuoja-asetuksen 8 artiklan 1 kohdassa tarkoitetun tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä.
    Jos Giti Tire Deutschland GmbH on julkistanut käyttäjää koskevat henkilötiedot ja sillä on tietosuoja-asetuksen 17 artiklan 1 kohdan mukaisesti velvollisuus poistaa tiedot, ilmoitamme – käytettävissä oleva teknologia ja toteuttamiskustannukset huomioon ottaen kohtuullisia, muun muassa teknisiä, toimenpiteitä soveltaen – henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että käyttäjä on rekisteröitynä pyytänyt kyseisiä rekisterinpitäjiä poistamaan kaikki näihin henkilötietoihin liittyvät linkit tai näiden henkilötietojen jäljennökset tai kopiot.
    Oikeutta tietojen poistamiseen ei ole, jos tietojen käsittely on tarpeen
    (1) sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi
    (2) Giti Tire Deutschland GmbH -yhtiöön sovellettavan, EU:n tai sen jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan, käsittelyä edellyttävän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai jos käsittely tapahtuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai meille kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten
    (3) kansanterveyteen liittyvää yleistä etua koskevista syistä tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 2 kohdan h ja i alakohdan sekä 9 artiklan 3 kohdan mukaisesti
    (4) oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

  5. Ilmoitusvelvollisuus
    Jos käyttäjä on käyttänyt oikeuttaan häntä koskevien henkilötietojen oikaisemiseen tai poistamiseen tai niiden käsittelyn rajoittamiseen, olemme velvollisia ilmoittamaan tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai niiden käsittelyn rajoittamisesta jokaiselle vastaanottajalle, jolle häntä koskevia henkilötietoja on luovutettu, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuutonta vaivaa. Lisäksi olemme velvollisia ilmoittamaan käyttäjälle näistä vastaanottajista, jos käyttäjä sitä pyytää.

  6. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
    Käyttäjällä on oikeus saada häntä koskevat meille toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Lisäksi hänellä on oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän estämättä, jos
    (1) käsittely perustuu suostumukseen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan nojalla tai sopimukseen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla ja
    (2) käsittely suoritetaan automaattisesti.
    Kun käyttäjä käyttää tätä oikeutta, hänellä on lisäksi oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot siirrettyä suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista. Tästä ei saa aiheutua haittaa muiden henkilöiden oikeuksille ja vapauksille.

  7. Vastustamisoikeus
    Käyttäjällä on oikeus erityiseen henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan. Tämä pätee myös näihin säännöksiin perustuvaan profilointiin.
    Giti Tire Deutschland GmbH ei saa enää käsitellä käyttäjää koskevia henkilötietoja, paitsi jos se voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää käyttäjän edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
    Jos käyttäjää koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, hänellä on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tällaiseen tarkoitukseen.
    Jos käyttäjä vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei enää käsitellä tähän tarkoitukseen.

  8. Oikeus tietosuojalainsäädännön mukaisen suostumuksen peruuttamiseen
    Käyttäjällä on oikeus peruuttaa antamansa tietosuojalainsäädännön mukainen suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta sellaisen käsittelyn lainmukaisuuteen, joka on tapahtunut suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista.

  9. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    Jos käyttäjä katsoo, että olemme rikkoneet voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä käsitellessämme häntä koskevia henkilötietoja, hänellä on muista hallinnollisista tai oikeudellisista muutoksenhakukeinoista riippumatta oikeus tehdä valitus Niedersachsenin osavaltion tietosuojavaltuutetulle, osoite Landesbeauftragte für Datenschutz Niedersachsen, Prinzenstr. 5, 30159 Hannover, puhelin 0511 120 4500, faksi 0511 120 4599.

  10. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite
    Yleisessä tietosuoja-asetuksessa ja muissa kansallisissa tietosuojalaeissa sekä muissa tietosuojasäännöksissä tarkoitettu rekisterinpitäjä on:

Giti Tire Deutschland GmbH
Hollerithallee 17
30419 Hannover
Germany
Puhelin: +49 (0) 511 5153 56 0
Faksi: +49 (0) 511 5153 56 10
Sähköposti: info@giti-tire.de

  1. Tietosuojavastaavan nimi ja osoite
    Giti Tire Deutschland GmbH:n tietosuojavastaava on:
    Streit GmbH Managementsysteme
    Frühlingstraße 8
    13158 Berlin
    Puhelin: +49 (0) 30 98 19 3 116
    Faksi: +49 (0) 30 98 19 3 135
    Hannover, toukokuu 2018
    Giti Tire Deutschland GmbH